Wat zijn de effecten van Sakae Naa?

De effecten van sakae naa zijn mild stimulerend op ons lichaam. Er is meer energie beschikbaar voor (uitputtende) fysieke activiteiten. Tevens hebben de bladeren van sakae naa een motiverende uitwerking op de menselijke stemming en zorgen zij voor een scherpere geest bij gebruik met gezonde mate. Sakae naa wordt wel genoemd als het mildere broertje van Kratom qua effecten. Echter is sakae naa voornamelijk stimulerend, terwijl kratom naast stimulans tevens een sterk verdovende roes kent. Hoewel de stimulans van sakae naa heerlijk helder aan kan voelen en tot vrolijke taferelen kan leiden, veroorzaakt sakae naa dus niet zozeer direct een sterk euforische roes (zoals men dat wel van kratom gewend is). Het stimulerende effect van sakae naa is daarnaast milder dan dat van kratom, maar omdat men er niet verdoofd van raakt, kan de uiteindelijke stimulans voor sommige gebruikers toch beter werken en/of een aangenamere beleving zijn dan die van kratom. Vooral gebruikers met een voorkeur voor witte of groene kratom varianten, zijn vaak blij verrast wanneer zij met sakae naa in aanraking komen.

De “rush” van sakae naa wordt ook weleens vergeleken met die van cafeïne, maar het effect van sakae naa op het menselijke energiepeil en onze stemming is krachtiger waarneembaar dan dat van cafeïne. Bovendien maakt sakae naa niet zo snel onrustig als cafeïne doet, waardoor het eerder nuttig is bij taken die concentratie vereisen. Tenslotte lijkt sakae naa langer te werken dan cafeïne.

Al met al kunnen we stellen dat sakae naa een fascinerend groen kruid is met redelijk sterke energieke eigenschappen – die niet enkel onze spieren & ledematen een tandje hoger laten draaien, maar tegelijkertijd de menselijke geest doen vliegen vol motiverende inspiratie en een vlijmscherpe focus.

 

<<Hoe gebruik ik Sakae Naa?<<